Privat   ALARMER

Flere og flere vælger at supplere med en alarm. En alarm kan ikke forhindre en skade eller et indbrud, men den kan stresse tyven og gøre opmærksom på der er noget galt.

De fleste små privat alarmer leveres i dag som trådløse anlæg, det gør montering / installationen hurtig, enkelt og uden de store kabel træk. Det er nemt, hurtigt og drift sikkert. Vores små privat alarmer er godkendt i udstyrs klasse 2 og går fra niveau 20-40 og er registret hos for-sikrings selskaberne. Vi går ikke på kompro-mis med valg af materialer. Skal det være sikkert anbefaler vi en opkobling til en godkendt kontrol central, som vil behandle alarmen efter en forholds ordre. Kan man nøjes med ”mindre” så sidder der en GSM sender i alar-men, som vil sende sms til en mobiltelefon. Man kan få den til at sende sms ved til og fra koblinger, og kan på den måde se hvornår un-gerne kommer fra skole, eller går til håndbold igen.

En standard pakke med central og betjenings panel, 1 x magnet, 1 x PIR føler, lyd giver, GSM modul koster leveret og køreklart fra  Kr. 6500,-

Dertil kommer kundens eget sim kort, som alarmen bruger til sms kommunikation.

Salg og service af alle gængse mærker.